Το BOX στέκεται δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού

Δυνατότητα για απευθείας δωρεά ποσού στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας με κάθε παραγγελία από το ΒΟΧ


Το BOX, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, στέκεται δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού, δίνοντας στους πελάτες του τη δυνατότητα με κάθε τους παραγγελία να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό στον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό (www.hamogelo.gr). Με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται οι βασικές ανάγκες σίτισης στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε συνολικά 16 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Το ΒΟΧ επιβραβεύει τους πελάτες του μέσα από μια προσωποποιημένη, αλλά και ανταποδοτική εμπειρία.

Με κάθε παραγγελία από το ΒΟΧ –για φαγητό, καφέ ή ψώνια από τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και Κρητικός– οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να προσφέρουν στο Χαμόγελο του Παιδιού, και ειδικότερα στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, το ποσό €0,5, €1, €1,5, €2 ή €5, αρκεί να επιλέξουν πληρωμή με κάρτα. Το ποσό που επέλεξαν να δωρίσουν θα υπολογιστεί στην τελική τιμή της παραγγελίας τους.

«Η COSMOTE είναι διαχρονικός και πολύτιμος υποστηρικτής του έργου μας. Μέσω της εξαιρετικής υπηρεσίας BOX, o όμιλος για μία ακόμα φορά στέκεται δίπλα μας, καλώντας τους πελάτες να επιλέξουν να ενισχύσουν τον οργανισμό μας, συμμετέχοντας έτσι άμεσα στην κάλυψη βασικών αναγκών των παιδιών και οικογενειών που ολιστικά υποστηρίζουμε μέσα από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε από καρδιάς το BOX και την COSMOTE και ευχόμαστε το κοινό να αγκαλιάσει τη νέα και πολύ σημαντική αυτή πρωτοβουλία», δήλωσε ο πρόεδρος του οργανισμού κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

Σήμερα οι χρήστες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 7.000 καταστήματα σε 48 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η πλατφόρμα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καταστήματα, καλύπτοντας νέες περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ φέρνει στην πόρτα των καταναλωτών και τα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και Κρητικός. Οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν όλα τα προϊόντα των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ –πάνω από 10.000 κωδικοί ανά αλυσίδα– με παράδοση ακόμα και αυθημερόν, σε συνολικά πάνω από 50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, σε τιμές και προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

 

Πρόγραμμα επιβράβευσης

Το ΒΟΧ είναι το μόνο food delivery app που επιβραβεύει τους πελάτες του, βοηθώντας τους να βρουν τις επιλογές που ταιριάζουν στα γούστα και στις επιθυμίες τους, μέσα από μια προσωποποιημένη, αλλά και ανταποδοτική εμπειρία.

Με κάθε παραγγελία στο ΒΟΧ ή και χρήση του app ο χρήστης συλλέγει πόντους, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει σε εκπτώσεις στο φαγητό του, πακέτα data (GB) από την COSMOTE, δωροεπιταγές από γνωστά brands ή επιπλέον εκπτώσεις στην παραγγελία με κωδικούς COSMOTE Deals for You.

Το ΒΟΧ λοιπόν δίνει μεγάλη βαρύτητα στο πρόγραμμα επιβράβευσης και, γι’ αυτό, ενισχύει σημαντικά τις συνεργασίες του με μεγάλες εταιρείες (Coca-Cola, Visa, Hellmann’s, KFC κ.ά.), αλλά και με τα ίδια τα καταστήματα, τα οποία παρέχουν προνομιακές εκπτώσεις και προσφορές (1+1, happy hours, combo offers) στους πελάτες της πλατφόρμας. Ήδη η ανταπόκριση των πελατών είναι πολύ μεγάλη στις συγκεκριμένες προσφορές.

Το ανταποδοτικό σχήμα του ΒΟΧ αποδεικνύεται ένα εξαιρετικό εργαλείο και για τα ίδια τα καταστήματα, πολλά από τα οποία έχουν ξεκινήσει να προσφέρουν επιπλέον πόντους στους καταναλωτές. Εκτός δηλαδή από την πλατφόρμα που δίνει πόντους με κάθε παραγγελία, δίνουν πολλαπλούς πόντους και τα ίδια τα καταστήματα.

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.box.gr