ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (2021- 2022)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH ΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (2021 - 2022)

 

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 25/2/2021 και ώρα 11-12μ. θα γίνει ενημερωτική συνάντηση για το Πρόγραμμα ERASMUS+  (ακαδ. έτους 2021-2022), στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών που ενδιαφέρονται. Η παρουσίαση που θα γίνει από την Αναπλ.  Καθηγήτρια κα Μήλλιου Χρυσοβαλάντου-Βασιλική, Ακαδημαϊκή Συντονίστρια για το τμήμα ΔΕΟΣ, έχει σαν στόχο την πλήρη και λεπτομερή παροχή πληροφοριών σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω συνάντησης (meeting) στο Microsoft Teams. Το team στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ονομάζεται «ERASMUS ΔΕΟΣ». Απαιτείται κωδικός για τη σύνδεση σας στο team αυτό (join a team with a code). Ο κωδικός είναι: 75vzblo