Δήλωσε συμμετοχή! Ο τρίτος κύκλος του Befinnovative ξεκίνησε!

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy και με την υποστήριξη σημαντικών εταιρειών τεχνολογίας και φορέων του οικοσυστήματος, διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης be finnovative innovation lab.

Το πρόγραμμα be finnovative απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και, γενικότερα, οποιονδήποτε θέλει να αναπτύξει την ιδέα του ή την μεθοδολογία του σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο με την προοπτική να επιτύχει στην Ελληνική αγορά και στη συνέχεια να γίνει εξωστρεφές.

Ο τρίτος κύκλος του προγράμματος be finnovative ξεκινάει στα τέλη Ιανουαρίου 2019 και ολοκληρώνεται στα μέσα Ιουνίου 2019.  

Στη διαδικασία τελικής επιλογής (selection day) θα συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες που θα προκύψουν μετά από αξιολόγηση και συμπλήρωση ειδικής φόρμας στο site (open call), η οποία θα είναι ανοιχτή μέχρι 7/1/2019.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να αναπτύσσουν την ιδέα τους στο ευρύτερο θεματικό πεδίο των χρηματο-οικονομικών συναλλαγών (fintech) όπως, ενδεικτικά αυτοματοποιημένα customer care συστήματα (bots), mobile payments, blockchain, ΑΙ, συστήματα e-commerce, ticketing, marketplaces, e-invoicing, loyalty platforms, crowdfunding, banking APIs, trading platforms, big data analysis κλπ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επιχειρηματικές μονάδες της Εθνικής Τράπεζας παρουσιάζουν ιδέες που επίσης που αφορούν πληρωμές, KYC (Know-Your-Customer) για εταιρικούς πελάτες, κυβερνοασφάλεια (cybersecurity), καταναλωτικά δάνεια, εφαρμογές PSD2, εφαρμογές για επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις. 

Επίπλέον στο selection day θα συμμετέχουν και οι ομάδες που θα διακριθούν στο επερχόμενο τριήμερο NBG i-bank fintech 3.0 crowdhackathon στις 30 Νοεμβρίου έως τις 02 Δεκεμβρίου 2018.

Επικοινωνία - Ενημέρωση