Για να είμαστε όλοι ΟΚ!

Η νέα πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης της OK! Anytime Market AE


Η ΟΚ! Anytime Markets AE, ελληνική εταιρεία με πολύχρονη παρουσία στην αγορά των καταστημάτων convenience & super market, διαθέτοντας ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, επιβεβαιώνει με δυναμικό τρόπο τη δέσμευσή της στη στήριξη της γειτονιάς και των ανθρώπων της, μέσα από τη δημιουργία της νέας πλατφόρμας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης www.eimasteoloiok.gr.
«Το eimasteoloiok.gr δημιουργήθηκε με στόχο να είμαστε όλοι ενημερωμένοι και ενωμένοι μπροστά σε καίρια κοινωνικά ζητήματα, που αφορούν στο περιβάλλον και στους ανθρώπους. Η επιθυμία μας είναι να εμπνεύσουμε αισιοδοξία για αλλαγή, σε επίπεδο καθημερινών απλών συνηθειών, που μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στον τρόπο που νιώθουμε και ζούμε, εμείς και οι άλλοι».

Η πρωτοβουλία αγκαλιάζει ταυτόχρονα τις πολύχρονες συνεργασίες της ΟΚ!, αλλά και τις αξίες της εταιρείας, μέσα από τους 4 πυλώνες που κινείται, και πιο συγκεκριμένα:

Για να είμαστε όλοι ΟΚ! Κάν’ το αλλιώς. Κράτα μικρό καλάθι.

Η ενέργεια προτρέπει προς τον σωστό προγραμματισμό των αγορών, πολεμώντας έτσι τη σπατάλη τροφίμων, επιβραβεύοντας ταυτοχρόνως τις μικρές και συχνές αγορές. Left overs, σωστή συντήρηση ευπαθών και όχι μόνο προϊόντων, δημιουργικά tips για σωστή διαχείριση αγορών και προμηθειών σπιτιού.

Ελα με το ποδήλατο.
Παροτρύνει κοινό και εργαζομένους να μετακινούνται περισσότερο με το ποδήλατο και τα πόδια. Το «έλα με το ποδήλατο» δένει αρμονικά με το «κράτα μικρό καλάθι», προτείνοντας τον περιορισμό των μετακινήσεων με αυτοκίνητο και της υπερβολής στις αγορές, ταυτόχρονα με την ενίσχυση της καλής σωματικής και ψυχικής υγείας μέσω της άθλησης και της κίνησης.

Διάλεξε τοπικά προϊόντα.
Ο περιορισμός των μετακινήσεων με το αυτοκίνητο συμβαδίζει με τον ευρύτερο στόχο  μείωσης των εκπομπών καυσαερίου και των διεθνών μεταφορών που επιβαρύνουν το περιβάλλον. Στα ΟΚ! προσφέρονται τα καλύτερα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, στηρίζοντας έμπρακτα την εντοπιότητα, τη γειτονιά και τους ανθρώπους της.

Δώσε φροντίδα.
Η φροντίδα των ανθρώπων είναι στο dna της ΟΚ! Anytime Markets AE εδώ και πολλά χρόνια. Με επίκεντρο πάντα την τοπική κοινωνία, οι δράσεις δίνουν φροντίδα σε ευπαθείς ομάδες, ομορφαίνουν τους κοινόχρηστους χώρους, στηρίζουν ΜΚΟ με έργο κ.ά.
Το www.eimasteoloiok.gr συνεχώς εμπλουτίζεται με δημιουργικό περιεχόμενο, ενώ προβάλλεται και στα social media. Content καθημερινό και ευχάριστο, που προκαλεί την ταύτιση των αναγνωστών και παράλληλα τους προσκαλεί να κάνουν τα πράγματα αλλιώς, για το καλό όλων.

Η ΟΚ! Anytime Markets
Τα καταστήματα ΟΚ! Anytime Markets είναι η σύγχρονη απάντηση στις καταναλωτικές ανάγκες του ανθρώπου σήμερα, ο οποίος λόγω έλλειψης χρόνου οδηγείται κατευθείαν στο κατάστημα της διπλανής πόρτας, που όμως δεν στερείται σε τίποτα τόσο σε επίπεδο ποικιλίας όσο και σε τιμές και εξυπηρέτηση ακόμα και από τις πλέον αναγνωρισμένες αλυσίδες του χώρου. Με το εμβαδόν τους να κυμαίνεται από 80 έως 120 τ.μ. και το μείγμα των προϊόντων που διακινούν να αποτελείται από 3.500 προϊόντα από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές, τα ΟΚ! Anytime Markets προσφέρουν ποικιλία γαλακτοκομικών ειδών, τροφίμων ξηρού φορτίου, ψυγείου-κατάψυξης, οπωρολαχανικών, και ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και καπνικών προϊόντων, όλα στη λογική του συσκευασμένου αγαθού κατανάλωσης. Ακόμη, υπάρχει και η βασική γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για το μέγεθος αυτών των καταστημάτων. Τα καταστήματα ΟK! Anytime Markets αποτελούν τον μόνο πρεσβευτή στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 8.00 π.μ. έως τις 23.00 μ.μ. και Κυριακές!

Στην ΟΚ! Anytime Markets εφαρμόζεται το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, πιστοποιημένο με βάση τις προδιαγραφές των διεθνών προτύπων Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO 22000:2005 και EN ISO 9001:2015. Το πρότυπο ISO 9001 προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για την ανάπτυξη, εφαρμογή και βελτίωση της λειτουργίας μιας επιχείρησης, με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών. Το πρότυπο ISO 22000 προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων μιας επιχείρησης και εστιάζει στην αμοιβαία επικοινωνία μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Φέτος, τα RETAILBUSINESS AWARDS 2022, τίμησαν τα ΟΚ! Anytime Markets με το Silver Award στην κατηγορία Retail Franchisor της Χρονιάς για το 2022. Η εταιρεία βραβεύτηκε για την ανοδική της πορεία, την επέκταση του δικτύου της καταστημάτων franchise, αλλά και για την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η πρωτοποριακή μορφή των καταστημάτων της, το ωράριο λειτουργίας και κυρίως, το έργο της προς το κοινωνικό σύνολο με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «είμαστε όλοι ΟΚ!».