ΚΑΦΕΖΑ ΕΛΕΑΝΑ

Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
E-mail:
Τηλέφωνο: 210 - 8203 941

Η Ελεάννα Καφέζα είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Η κ. Καφέζα είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, και πήρε το Διδακτορικό της από το Τμήμα Πληροφορικής του Hong Kong University of Science and Technology. Η κ. Καφέζα έχει συνεργαστεί με την ιδιότητα του επισκέπτη καθηγητή με το Τμήμα Πληροφορικής του Hong Kong University of Science and Technology, Hong Kong, China και στο Κέντρο Δεδομένων του International Institute of Information Technology, Hyderabad, India.

Στην διδακτική της εμπειρία συμπεριλαμβάνονται μαθήματα Προγραμματισμού σε C++, Εργαστήρια σε Βάσεις Δεδομένων, Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών. Η κ. Καφέζα είναι συγγραφέας πολλών άρθρων σε διεθνή Συνέδρια και περιοδικά και έχει συντελέσει αξιολογητής σε πολλά διεθνή Συνέδρια. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, σε θέματα Ιδιωτικότητας στον Διάχυτο Υπολογισμό, Ηλεκτρονικές Συμβάσεις και Συστήματα Διαχείρισης Ροής Δεδομένων, Επιχειρησιακές Διαδικασίες και Web Services.

Πλήρες Βιογραφικό: 

 

* Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά στην ακρίβεια των στοιχείων του συνοπτικού και του πλήρους βιογραφικού των μελών του προσωπικού, όπως αυτά αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους συντάκτες των βιογραφικών σημειωμάτων.