Μάθε για την AIESEC και το πως μπορείς να συμμετέχεις στα προγράμματά της!

35H AIESEC αποτελεί το μεγαλύτερο οργανισμό νέων παγκοσμίως, εδρεύει σε 128 χώρες και αριθμεί πάνω από 70.000 μέλη. Σκοπός του οργανισμού είναι η ανάπτυξη κοινωνικά και επιχειρηματικά υπεύθυνων ηγετών του σήμερα και του αύριο. Αυτός ο σκοπός υλοποιείται μέσω των προγραμμάτων ανταλλαγής, που προσφέρει. Στην Ελλάδα βρίσκεται από το 1956 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποτελώντας έναν από τους ιστορικότερους οργανισμούς του Πανεπιστημίου και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 18.000 νέους.

Το πρόγραμμα
Global Entepreneur δημιουργήθηκε για να προσφέρει την πρώτη πρακτική εμπειρία σε νέους στο ευέλικτο και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον των start ups, από 1,5 ώς 3 μήνες. Απευθύνεται σε φοιτητές και νέους από 18 έως 30 ετών. 
http://aiesec.gr/students/globalentrepreneur/

Το
Global Talent δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε νέους που ξεκινάνε την καριέρα τους, να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε ένα διεθνές, δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον με αποτέλεσμα την ανάπτυξη σημαντικών hard skills και soft skills που θα τους βοηθήσει να χτίσουν ένα ανταγωνιστικό προφίλ στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. 
http://aiesec.gr/students/globaltalent/ 

ο
Global Volunteer είναι η διαπολιτισμική εμπειρία εθελοντικής κοινωνικής δράσης για νέους που θέλουν να αναπτύξουν τον εαυτό του, βελτιώνοντας τον κόσμο, συνεισφέρονας σε έναν από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. 
http://aiesec.gr/students/globalvolunteer/

Tρόποι Επικοινωνίας: Αν θες να ενημερωθείς παραπάνω για την AIESEC και το πως μπορείς να συμμετέχεις στα προγράμματα της, μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και ένας εκπρόσωπος της AIESEC ΟΠΑ θα επικοινωνήσει μαζί σου εντός των επόμενων ημερών.

Το γραφείο της AIESEC OΠΑ, βρίσκεται στη διεύθυνση Πατησίων 80 ( πλησίον του ΟΠΑ), στο 1ο όροφο και είναι ανοιχτό καθημερινά 11.00 - 17.00.

Δήλωση ενδιαφέροντος