Τo ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η INTERAMERICAN μπορούν να κάνουν τις επιχειρηματικές ιδέες σου πράξη!

Έχεις τη δική σου καινοτόμα ιδέα, η οποία αναπτύσσει υπηρεσίες και προϊόντα που μπορούν να εφαρμοστούν στον κλάδο της υγείας ή της ασφάλισης;  

Τότε μπορείς να υποβάλεις συμμετοχή στο πρόγραμμα Open Innovation Initiative που διοργανώνει το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την INTERAMERICAN.

 

Οι θεματικές ενότητες γύρω από τις οποίες θα πρέπει να κινηθεί η πρότασή σου είναι οι παρακάτω: 

  • Healthy Living 
  • Smart home
  • On Demand Insurance

 

Καθ' όλη τη διάρκεια των φάσεων του προγράμματος οι επιχειρηματικές ομάδες θα λαμβάνουν συμβουλευτική υποστήριξη (mentoring) από στελέχη της INTERAMERICAN και από την ομάδα του Κέντρου ACEin. Οι επιχειρηματικές ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στην τελική φάση του Open Innovation Initiative θα λάβουν σημαντικά οφέλη και βραβεία. 

H πρόσκληση υποβολής απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις, ομάδες ερευνητών, φοιτητών και όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων/ υπηρεσιών. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ανοικτή και δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες 2 έως και 5 ατόμων.  

 

Το Open Innovation Initiative περιμένει την αίτησή σου, μέχρι τις 3 Μαΐου 2019 στο σύνδεσμο εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μπείτε και στο website του προγράμματος: https://www.imagineprogram.gr/

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινώνησε με το Κέντρο ACEin στο τηλέφωνο 210 8203827 ή στο e-mail acein@aueb.gr.